Temps de valorar les petites coses

Ens queden quatre setmanes per acabar l’escola i sembla que va ser ahir quan tornàvem a obrir les portes del menjador. Com equip, ens toca fer el tancament del curs, cal avaluar, valorar i reflexionar tot el que hem viscut.
Ho fem mitjançant un qüestionari individual que fem arribar a cada acompanyant i una reunió conjunta. Volem saber com s’han sentit, què els ha funcionat i què no, però sobretot, què necessiten per millorar el servei el curs vinent. Els errors ens ajuden a cercar altres maneres de fer, són un aprenentatge i una oportunitat de canvi. Estem en constant creixement, i aquest any hem volgut compartir amb l’equip d’acompanyants un curt que ens mostra com els hàbits i les rutines diàries, ens poden submergir en la monotonia i deixar d’apreciar les coses que passen al nostre voltant. Les reflexions que n’han fet han sigut molt boniques… Us el compartim per si voleu visualitzar-lo sols o en companyia.

L’espai de migdia està ple de moments bonics per viure’ls… només cal estar ben atent i saber gaudir-los. Com aquest infant que ha descobert un coralet i aprofita cada instant abans de que arrenqui el vol!