Blanca Esteve, dietista, nutricionista i tecnòloga dels aliments

A Casolem ens agrada créixer per ser millors dia a dia. I una bona manera de fer-ho és treballant de la mà dels professionals que tenim més a prop. Per això encetem un marc de col·laboració amb Blanca Esteve, d’Aleanutri, dietista i nutricionista, tecnòloga dels aliments i assessora en seguretat alimentària, a més de veïna de Cardedeu.

Les administracions són cada dia més exigents en matèria de seguretat alimentària, i al mateix temps la nostra vocació consisteix en oferir un servei que vagi més enllà dels estàndards. Per aquests dos motius, i malgrat tenir al dia tots els requeriments administratius, estem convençudes que la supervisió de la Blanca en aquest àmbit suposarà un nou pas endavant.

A més, aquest marc de col·laboració també contempla accions específiques com ara un programa nutricional de revisió de menús que elaborarà la mateixa Blanca. Per tot plegat, estem molt contentes d’haver-nos creuat amb ella i poder fer camí plegades a partir d’ara, ja que de ben segur la seva aportació ens permetrà seguir essent millors dia a dia.