Cuinem a casa amb Casolem

Els nostres menús s’elaboren mensualment amb productes frescos, de temporada, de proximitat i, sempre que és possible, ecològics.

A l’hora de confeccionar el menú hem de tenir en compte moltes variables, com ara els gustos dels infants. Per això no podem deixar de banda plats com els que us presentem avui.

Avui us volem parlar d’un dels plats que nosaltres anomenem PLATS ESTRELLA. Plats que tenen molt bona acceptació, que triomfen entre els infants i que sempre són un èxit assegurat. 

La pizza n’és un! Perquè… A qui no li agrada la pizza? Ha estat present des de l’inici de Casolem i l’hem anat variant i millorant, per tal d’oferir una preparació complerta.  La base ens la fa la Fleca Vella Puig. La salsa de tomàquet la substituïm per la nostra exquisida salsa de verdures, sempre amb el que ens ofereix la terra segons la temporada, i quan cal un toc de tomàquet l’afegim però en menor proporció. Finalment, hi afegim ingredients com la carn picada de vedella o de pollastre, la mozzarella i alguna hortalissa segons la temporada.

Avui compartim amb vosaltres un vídeo que mostra el procés d’elaboració de la nostra pizza de vedella. Us animem a visualitzar-lo i elaborar la pizza aquest cap de setmana. Una activitat divertida que podeu dur a terme en família. No deixeu de fer-li una foto i enviar-nos-la per correu a cristina@casolem.cat.

Utilitzarem el hashtag #CASALEM (de “Cuinem a casa amb Casolem”), i penjarem les fotos a les nostres xarxes. Ens hi ajudeu?