Aprenem a utilitzar el ganivet

Aquesta setmana, els infants de P5 han començat a utilitzar el ganivet, i ho han fet a través d’un taller amb coberts i plastilina. Cadascú busca la manera més còmoda de fer-lo servir. No sempre surt a la primera, cal tenir paciència i anar fent… I és així, a través de l’ús constant, com finalment l’acaben dominant.

A Casolem entenem l’espai de migdia com un entorn educatiu. Per aquest motiu, treballem a diari els hàbits i les rutines amb l’objectiu de sistematitzar tot un seguit d’aprenentatges que acompanyin els infants en el seu desenvolupament cognitiu i emocional. I és precisament per això, per acompanyar-los en aquest procés d’aprenentatge, que hem dut a terme aquest taller.

Els infants de cinc anys es troben en una etapa evolutiva que ja els permet menjar de forma autònoma, utilitzar la forquilla i la cullera, servir-se l’aigua de la gerra, desar els estris al carro de la recollida i utilitzar amb destresa el tovalló. Unes habilitats que les famílies també podeu potenciar des de casa, tot animant-los i motivant-los. Us animeu a practicar?